ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Στο φροντιστήριο λειτουργούν ειδικά τμήματα Β' και Γ’ Λυκείου για μαθητές Ε.Π.Α.Λ. Η προετοιμασία των υποψηφίων επιβάλλει υπευθυνότητα και στρατηγική καθώς παρατηρείται μία αύξηση των βάσεων της τάξεως 15% – 20% ανά έτος τα τελευταία χρόνια που ισχύει ο θεσμός των Ε.Π.Α.Λ. Η αυξητική τάση των βάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στις σχόλες προτίμησης τους σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εισαγωγής τους σε σχολές άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης (στρατιωτικές, αστυνομικές κ.τ.λ.) καθιστά αναγκαία μία μεθοδική και καλά οργανωμένη προετοιμασία των υποψηφίων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα σπουδών μας, καθώς και για ό,τι καινούριο παρουσιαστεί στο θεσμό των Επαγγελματικών Λυκείων Ε.Π.Α.Λ., γιατί παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης. Η σωστή προσπάθεια μαζί με τη σωστή προετοιμασία είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Στα ΕΠΑΛ Α' ομάδας τα μαθήματα ειδικότητας συμμετέχουν με 70% στο βαθμό πρόσβασης και τα Μαθηματικά με τα Νέα Ελληνικά με 30% . Χαμηλή βαθμολογία σε μία από τις δύο ομάδες μαθημάτων σε συνδυασμό με την αύξηση των βάσεων των σχολών επιφέρουν τις περισσότερες φορές αποκλεισμό από τις πρώτες σχολές προτίμησης των υποψηφίων.

Σχετικά με τα μαθήματα ειδικότητας παρέχεται εξειδικευμένη υποστήριξη για τους μαθητές του Ναυτικού Λυκείου .


Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν την μία ή και τις δύο ομάδες μαθημάτων

Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 4
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 1 2
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 2 2
ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2
ΣΥΝΟΛΟ 10
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 3

Β ΛΥΚΕΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 4
ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Γ ΛΥΚ.(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) 3
ΣΥΝΟΛΟ 8
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 3